Spelregels

Spelregels / voorwaarden:
1. Minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar, mits begeleid door tenminste één volwassene.
2. Er kunnen 2 tot maximaal 6 personen per spel meedoen.
3. Het is niet toegestaan om brute kracht te gebruiken of dingen te forceren tijdens het spel. Alles wat kan, of moet, bewegen is zo gemaakt dat hier weinig kracht voor nodig is. Eventuele toegebrachte schade wordt dan ook op de veroorzakers verhaald.
4. Alles boven je hoofd (c.a. 1,80 meter) maakt géén fysiek onderdeel uit van het spel en dient met rust gelaten te worden. Het is dus niet nodig, en zelfs verboden, om handelingen boven je hoofd te doen (o.a. systeemplafond, camera’s, buizen, etc.). Blijf daarbij ook zelf nadenken, doe geen dingen die gevaar op kunnen leveren.
5. Een speler mag niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Indien een medewerker van de Escape Room twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer heeft hij/zij het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.
6. Men wordt geadviseerd om 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn bij de escaperoom. Ben je te laat dan gaat dit van de speeltijd af. De standaard speeltijd is 60 minuten. De speeltijd wordt aangegeven op een aftelklok.
7. Er is voortdurend camera toezicht voor de veiligheid van de deelnemers en om de voortgang van het spel te bewaken. Instructies dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
8. Telefoons of andere (technische) hulpmiddelen zijn niet toegestaan. Alles wat men nodig heeft is aanwezig. Persoonlijke bezittingen kunnen in een kluisje worden bewaard gedurende het spel. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging van kleding en/of persoonlijke eigendommen. Deelname aan het spel is geheel op eigen risico.
9. Na afloop is geheimhouding essentieel. Een Escaperoom is leuk zolang je niet weet wat je kan verwachten. Daarom mag men geen foto- of filmopnamen maken, en mogen geen puzzels worden beschreven of oplossingen worden gegeven op sociale media en/of internet.
Dit is noodzakelijk om ook de volgende spelers een unieke ervaring te kunnen geven. Praten over je ervaring in algemene termen mag natuurlijk wel.
10. De prijs van een spel bedraagt 109 euro. Er kan maximaal één kortingsactie per spel worden gebruikt. Meerdere kortingen kunnen dus niet gecombineerd worden.
11. Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Bij annulering binnen de 48 uur voor aanvang van het spel wordt er € 35,- in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 2 uur voor aanvang, of niet komen opdagen, zal het hele bedrag in rekening worden gebracht.
Ter info: Dit is nodig omdat we wel kosten moeten maken (o.a. personeel) en het spel (tijdslot) dan niet meer beschikbaar is voor eventueel andere spelers.

Bij boeking gaat u akkoord met bovenstaand reglement/voorwaarden.